• Bitcoin-forudsigelse skifter til neutral, da tyre opretholder momentum
  • BTC / USD holder på $ 16.000 på trods af gentagne afvisninger over $ 16.400
  • Lavere support nær $ 15.750-regionen giver endnu en mulighed for akkumulering

Bitcoin-prisbevægelse i de sidste 24 timer – Bulls er modstandsdygtige over for at forsvare $ 16.000

Da BTC / USD krydser $ 16.000, er kryptoanalytikere mere og mere optimistiske med hensyn til højere prisniveauer. Samtidig forbereder bjørne deres værst tænkelige scenarier, hvis tabellerne vender. Uanset om Bitcoin Bank pris vil stige eller en mulig korrektion er på vej, er juryen stadig derude med den øjeblikkelige forudsigelse af Bitcoin-prisen.

Bitcoin-prisen er lukket over $ 16.000 i to på hinanden følgende dage. Tyrer er modstandsdygtige i deres momentum og efterlader ingen chance for bjørnen at rejse sig. Analytikere deler forskellige synspunkter om, hvor BTC / USD er på vej hen, især på kort sigt.

Tyrer er begejstrede for den positive makroudvikling og håber, at den nuværende tendens vil fortsætte indtil udgangen af året. Alligevel afspejler de oversolgte timekort et overophedet rally, da de tekniske indikatorer blinker rødt.

Bitcoin-prisen i de sidste 4-timers klikker på $ 16.000 mark

Forudsigelse af Bitcoin-pris har været stagnerende i de sidste 4 timer, da prisen svinger mellem $ 15.800 og $ 16.180. Tyrerne har ført til opsving for at holde prisen over $ 16.000 for at opretholde momentum. Den næste tekniske modstand er på $ 17.200 niveau.

De glidende gennemsnit hælder opad mod den højere ende af priskanalen. ‚Relativ styrkeindeks‘ er nu tæt på overkøbte niveauer på timeperioden. Tyrerne har kommandoen på grund af stigende volumen, og parret kan bevæge sig i området $ 16.650, hvis weekendens tynde handel tillader det. Den nuværende stagnation mellem $ 16,100 og $ 15,700-området vil sandsynligvis blive et akkumuleringsstadium.

Handlende skal være forsigtige, hvis BTC / USD-paret gentagne gange afviser $ 16.000-niveauet. Manglende evne til at opretholde over $ 16.000 niveau kan hurtigt vende Bitcoin-prisforudsigelse til baisse. Parret kan glide mod $ 14.550-mærket, hvor det 20-dages glidende gennemsnit ligger. Et sådant skridt vil indikere, at der ikke købes på lavere niveauer, og tyre akkumuleres ikke længere.

BTC / USD 4-timers diagram – Tekniske indikatorer lover højere niveauer

Når man ser på Bitcoin 4-timers diagrammet, kan man observere den langsigtede rally på spil på trods af tilbageslag på timekortene. RSI er faldet mod 54 på grund af stagnerende prishandling. MACD skråner nedad mod 112-niveauet, hvilket indikerer, at tyre har svækket deres beslutning om at skubbe parret højere. På samme tid betyder de tekniske indikatorer, at tyre har en hel del plads opad, hvis de kan opretholde volumen og momentum for at skubbe Bitcoin-prisforudsigelsen højere.

Derivatmarkederne viser, at overdreven gearing endnu ikke skader den bullish Bitcoin-prisforudsigelse. Forhandlere er stadig i en relativt sikker zone, hvad angår spot- og derivatmarkeder. Den lavere support på $ 15.700 har holdt ret godt de sidste 24 timer, hvilket har hjulpet parret til at hoppe op til $ 16.185. Tyre har formået at forsvare parret nær eller over $ 16.000 i de sidste 12 timer.

Den stigende aktivitet afspejler krypteringssamfundets overflod

Der har været en ensartet stigning i handel og investeringsaktivitet på tværs af spektret, inklusive spot, børser, derivater og store institutionelle investeringer. Bitcoin og andre altcoins har haft konstant vækst på grund af stigende efterspørgsel fra investorer. Uptick’en sender forskellige altcoins mod nye all-time highs.

Derudover rapporterer de detailrelaterede kryptokilder også en stigning i volumen. Markedsdeltagere viser en fornyet ‚åben interesse‘. Den betydelige stigning i kryptoaktivitet har bidraget godt til opdriften i BTC / USD. CryptoQuant tilskriver stigningen til BTC-hvaler og store institutionelle investorer, især de høje nettoværdiinvestorer.

En stigende handelsvolumen og regelmæssig strøm af stablecoins understøtter alle det bullish Bitcoin-scenarie. Breakout over $ 16.000 vil blive opretholdt af en stigende strøm af stablecoins i børsen. Den mellemfristede tendens i Bitcoin ser bestemt bullish ud.

Forståelse af bull scenario for Bitcoin

Bitcoin handler med tillid over $ 16.000, understøttet af en flydende tyrrally og drevet af stigende mængder. IntoTheBlock rapporterer, at mønten sandsynligvis står over for minimal modstand i sin rejse mod $ 18.750-mærket. Dernæst ville de historiske $ 20.000 komme ind i billedet og bringe minder fra 2017.

On-chain data og markedsordrebog antyder, at $ 15.170-regionen begynder at dukke op som et sundt supportniveau på de daglige diagrammer. Tæt på 465.000 Bitcoins er købt omkring prisområdet $ 15.170 af mere end 860.000 BTC-adresser. Derfor vil området tjene som fundament for den næste rally højere.

Konklusion på Bitcoin-prisforudsigelse – Tyre har ting under kontrol for nu

Teknisk Bitcoin-prisforudsigelse antyder, at der er betydeligt brændstof tilbage i det nuværende rally. Bitcoin bullish momentum er for stærkt nu til at berettige en dyb tilbagetrækning. Desuden vil ‚Fear-of-Missing-Out‘ drive dette rally yderligere, og nye handlende og investorer opdager den stigende BTC-styrke. Trapperallyet kan være vidne til en afvisning på højere niveauer, muligvis omkring $ 17.000 først og derefter igen til $ 18.000 for at understøtte bullish Bitcoin-prisforudsigelse.

Alligevel kan muligheden for en konsolideringsfase ikke udelukkes, da det bullish rally sprudler ud på grund af mindre overskudsreservation. Forudsigelsen om Bitcoin-prisen kan stagnere nær $ 16.000-området. FOMO-købere kan forsvinde hurtigt, når overfladen aftager, og prisen kan gå ned til lavere supportniveauer.